www.quadransshipping.nl      info@quadransshipping.nl


QUADRANS SHIPPING B.V.

Bezoekadres:

Maxwellstraat 35

3316 GP Dordrecht

Zuid-Holland

Nederland

Telefoon:

+31 (0) 78 645 01 86

Email:

info@quadransshipping.nl

Web:

www.quadransshipping.nl  

Quadrans Visie Vloot Contact

Anytime, Anyplace, Anywhere

Sitemap:

Intro

Homepage

Visie

Missie

Vloot

Vacatures

Contact

 

Vacatures Missie

2013|© Quadrans Shipping B.V

Over Quadrans Shipping B.V.

Quadrans Shipping is een dynamisch bedrijf gevestigd in Dordrecht, dat zich de laatste decennia gespecialiseerd heeft in het vervoer van zwarte producten. Dit bedrijf heeft 3 schepen met een laadvermogen variërend van 2780 ton tot 3233 ton. Allen dubbelwandig en gebouwd volgens de type-C normen. Deze schepen voldoen aan de hoogste eisen, gesteld door diverse overheidsinstanties. Flexibiliteit is dan ook goed voor ogen gehouden met de keuze van deze afmetingen (110,00 x 11,45). Deze schepen zijn daardoor vrijwel overal inzetbaar.


De binnenvaart heeft zeker de laatste jaren een grote verandering met zich meegebracht, waarin professionaliteit en imago verbetering van de binnenvaart een grote rol speelden. Quadrans Shipping houdt goed voor ogen dat ontwikkeling van het bedrijf gebaseerd op transparantie, vertrouwen, goed gemotiveerd personeel en een nuchtere kijk op de toekomst vereist is om te kunnen blijven ontwikkelen in deze bedrijfstak. De binnenvaart is nog steeds één van de meest milieu vriendelijkste en meest betrouwbare vorm van vervoer.

Ontwikkeling

Quadrans Shipping is een goed gestructureerd bedrijf, klaar voor de toekomst en om aan de wensen van onze klanten te kunnen blijven voldoen. Investeringen in gemotiveerd personeel, een veilige en gezonde werkvloer en degelijk materiaal zijn onder andere onze pilaren om de groei van ons bedrijf door te zetten. Door constante analyse van de branche, het onderhouden van goede contacten/relaties en voortdurende professionalisering zien wij de toekomst en de daarbij behorende uitdagingen graag tegemoet.