www.quadransshipping.nl      info@quadransshipping.nl


QUADRANS SHIPPING B.V.

Bezoekadres:

Maxwellstraat 35

3316 GP Dordrecht

Zuid-Holland

Nederland

Telefoon:

+31 (0) 78 645 01 86

Email:

info@quadransshipping.nl

Web:

www.quadransshipping.nl  

Quadrans Visie Vloot Contact

Anytime, Anyplace, Anywhere

Sitemap:

Intro

Homepage

Visie

Missie

Vloot

Vacatures

Contact

 

Vacatures Missie

2013|© Quadrans Shipping B.V

Efficiënter vervoer over water

Een aantrekkelijke binnenvaart is efficiënt, betrouwbaar, schoon en veilig. Binnen Quadrans werken we op vele manier aan het aantrekkelijke maken van de binnenvaart zodat klanten in de logistieke sector nu en in de toekomst vaker kiezen voor vervoer over het water. En daarmee alle voordelen van deze bedrijfstak optimaal kunnen benutten.Onze Missie

De missie van Quadrans Shipping is het realiseren en voortzetten van een maximale prestaties voor onze klanten, gericht op haar wensen en eisen. Met ons huidige kwaliteits systeem die tevens onder voortdurende evaluatie staat met de klanten, bemanning en wetgever zal Quadrans Shipping altijd trachten de hoogste kwaliteit te waarborgen.


Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is voor Quadrans flora en fauna veilig stellen zonder de economische en zakelijke kant van de onderneming uit het oog te verliezen. Duurzaamheid is onderdeel van onze waarden en het streven naar constante verbetering van kwaliteit en veiligheid bij al onze activiteiten.


1 van de vele plaatsen waar de bunkerleverancies van de schepen van Quadrans Shipping plaatsvindt, is de haven van Antwerpen.