www.quadransshipping.nl      info@quadransshipping.nl


QUADRANS SHIPPING B.V.

Bezoekadres:

Maxwellstraat 35

3316 GP Dordrecht

Zuid-Holland

Nederland

Telefoon:

+31 (0) 78 645 01 86

Email:

info@quadransshipping.nl

Web:

www.quadransshipping.nl  

Quadrans Visie Vloot Contact

Anytime, Anyplace, Anywhere

Sitemap:

Intro

Homepage

Visie

Missie

Vloot

Vacatures

Contact

 

Vacatures Missie

2013|© Quadrans Shipping B.V

Visie en een gezonde kijk op de toekomst

Alleen al in de Rotterdamse haven wordt steeds meer brandstof geleverd aan de scheepvaart. De stijging is vrijwel geheel toe te schrijven aan de gebunkerde stookolie. Die steeg van 11,3 miljoen naar 11,6 miljoen ton. Grote containerschepen zorgden voor driekwart van de totale hoeveelheid gebunkerde stookolie. Quadrans Shipping B.V. is dan ook één van bedrijven die de schepen en kennis heeft om deze brandstof snel, veilig en effectief te kunnen leveren met haar lichters.

Om deze doelstellingen maximaal te waarborgen zijn onze medewerkers ADNR gecertificeerd en op maat gesneden trainingen houden onze medewerkers up to date met de recentste veiligheidsnormen en regelgevingen. Deze inzet dient als rode draad bij de uitvoering van al onze werkzaamheden.

Wij zijn dan ook van mening dan ook dat transport en levering van gevaarlijke stoffen per binnentankvaart moet veilig en duurzaam blijven, in elke situatie.

Geen enkele concessie ten aanzien van veiligheid en milieu gaan voor algehele veiligheid tijdens vervoer van gevaarlijke stoffen over water.

We zijn dan ook in staat om uw transportvragen met betrekking tot gevaarlijke- en brandstoffen van een gepaste oplossing te voorzien.