Duurzaam ondernemen

Image

De Quadrans Shipping missie

De missie van Quadrans Shipping is het realiseren en voortzetten van maximale prestaties voor onze klanten, gericht op haar wensen en eisen.

Met ons huidige kwaliteitssysteem die tevens onder voortdurende evaluatie staat met de klanten, bemanning en wetgever zal Quadrans Shipping altijd trachten de hoogste kwaliteit te waarborgen.

Efficiënt vervoer

Een aantrekkelijke binnenvaart is efficiënt, betrouwbaar, schoon en veilig. Binnen Quadrans werken we op vele manieren aan het aantrekkelijker maken van de binnenvaart zodat klanten in de logistieke sector vaker kiezen voor vervoer over het water. En daarmee alle voordelen van deze bedrijfstak optimaal kunnen benutten.

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is voor Quadrans flora en fauna veilig stellen zonder de economische en zakelijke kant van de onderneming uit het oog te verliezen. Duurzaamheid is onderdeel van onze waarden en het streven naar constante verbetering van kwaliteit en veiligheid bij al onze activiteiten.

Green Award, een keurmerk dat schonere binnenvaart herkend.

Het programma van eisen van de Green Award voor de binnenvaart heeft betrekking op de technische uitrusting aan boord en het gedrag van de bemanning.

Alle motoren minimaal CCR-2

Droge en schone bilge

Gesloten schroefasafdichtingen

Bunkerovervulbeveiliging op trimpomp

Gesloten grijswatercircuit

Walstroomaansluiting

Cursus Voortvarend besparen

Brandstofverbruiksmeter

Scheepsmilieuplan

Image