Een gezonde kijk op de toekomst

Onze visie

Alleen al in de Rotterdamse haven wordt steeds meer brandstof geleverd aan de scheepvaart. De stijging is vrijwel geheel toe te schrijven aan de gebunkerde stookolie. Die steeg van 11,3 miljoen naar 11,6 miljoen ton. Grote containerschepen zorgden voor driekwart van de totale hoeveelheid gebunkerde stookolie. Quadrans Shipping B.V. is dan ook één van bedrijven die de schepen en kennis heeft om deze brandstof snel, veilig en effectief te kunnen leveren met haar lichters.
Wij zijn dan ook van mening dan ook dat transport en levering van gevaarlijke stoffen per binnentankvaart moet veilig en duurzaam blijven, in elke situatie. Geen enkele concessie ten aanzien van veiligheid en milieu gaan voor algehele veiligheid tijdens vervoer van gevaarlijke stoffen over water.
Om deze doelstellingen maximaal te waarborgen zijn onze medewerkers ADN gecertificeerd en op maat gesneden trainingen houden onze medewerkers up to date met de recentste veiligheidsnormen en regelgevingen. Deze inzet dient als rode draad bij de uitvoering van al onze werkzaamheden.

Op zoek naar een uitdagende baan?

Van tijd tot tijd heeft Quadrans Shipping de mogelijkheid om het team uit te breiden met varend personeel

Uitgerust met gecertificeerde meetsystemen

Brandstof is in de maritieme sector een grote kostenpost, de klant wil de hoeveelheid dan ook ontvangen die is besteld en waarop wordt gefactureerd. Daarom is de Quadrans I uitgerust met massflowmeters voor volledige transparantie. De komende jaren zal dit ook worden gerealiseerd op onze overige schepen.

De massflowmeters meten tijdens het laad- en losproces onafgebroken het soortelijk gewicht en temperatuur van de vloeistof die door de massaflowmeter wordt gepompt. Hierdoor zijn traditionele tijdrovende metingen overbodig en worden problemen die daarbij kunnen optreden uitgesloten.

De massflowmeters zijn uiterst nauwkeurig en volledig gecertificeerd. Met deze nauwkeurige meetsystemen zal altijd de juiste kwantiteit worden afgeleverd. Disputen hierover zijn verleden tijd.

Met het Advanced Delivery Platform van Minerva Bunkering kan de klant online alle details van de levering inzien. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website van Minerva.
massflowmeter bunkering
We zijn dan ook in staat om uw transportvragen met betrekking tot gevaarlijke- en brandstoffen van een gepaste oplossing te voorzien.

Vragen? Neem dan contact met ons op!